Gelu Oltean, ”șamanul” de la 2 și un sfert amenință cu dezvăluiri

Fostul șef de la DIPI, unitatea a MAI cunoscută ca ”2 și un sfert”, Gelu Oltean susține pe contul său de socializare că va face dezvăluiri incediare. Acesta a postat pe blogul său câteva amanute incediare despre cele ”două vieți” pe care le-a avut. Acesta povestește, în prima postare, despre felul în care și-a schimbat viața după o carieră de polițist și militar.

Dosarul ”Ayahuiasca”

Fostul șef al Departamentului de Informaţii si Protecţie Internă, serviciul secret al Ministerului de Interne, Gelu Oltean, a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri de mare risc şi constituirea unui grup infracţional organizat. Oltean a fost trimis în judecată în dosarul în care mai multe persoane au fost prinse consumând acest drog. În decembrie anul trecut, procurorii au surprins, într-o locație din apropierea Capitalei, mai multe persoane care că ar fi consumat un drog de mare risc, Ayahuasca. Anchetatorii au stabilit că substanța este un drog de mare risc, cunoscut drept ”drogul șamanilor”. Alături de Gelu Oltean a mai fost reținut iubita sa, Vanessa Youness, sub acuzația că organizau şedinţe de şamanism la care invitații consumau droguri. Mai multe persoane din sitemul de stat și-au dat demisia din funcții publice în urma descinderilor procurorilor.

Mărturii incendiare

”Din start vreau să menționez că ceea ce voi scrie, nu e pentru toată lumea. O va percepe, simți și acceptă doar o anumită categorie de persoane, cu o anumită energie. În decursul vieți mele am făcut parte dintr-o multitudine de grupuri, care au avut ceva în comun: o energie, cu o frecvența pe o scala, mai mult sau mai puțin egală cu cea pe care o aveam eu în acel moment. Nu o să vedeți niciodată persoane cărora le plac manelele ascultând muzică împreună cu cei cărora le place Chopin sau Mozart. Doar dacă, cei cu Mozart, beau atât de mult, încât să le ajungă energia la nivelul celor cu manele. Unui copil din clasa întâi, degeaba ii vei povești de Kant sau Hegel. El, acum e de bastonașe, mășinuțe și jucării”, își începe mărturisirea fostul șef de la ”2 și un sfert”. ”De-a lungul timpului, la un moment dat am făcut parte dintr-un grup important. Cu siguranță, nici nu a fost așa. Am făcut și fac parte dintr-un grup de oameni care împărtășesc la un moment dat un sistem de valori. Ca student în Academia de Poliție, visam, să dau maxim din mine, să fac lucruri deosebite pentru țară mea, să aparțin unui sistem căruia să-i ofer loialitatea mea”.(…)

S-a vrut spion

”Cea mai înalta ștacheta din mintea unora dintre noi, întrunind cele trei calități, era să ajungem spioni, fiind formă supremă să ne slujim țară, la cote maxime. Mai ales că în acei anii, (1990-1994) au apărut multe dezvăluiri de noutate pentru populația programată și controlată, care până atunci prindeau doar frânturi, printre altele, la Europa Liberă sau Vocea Germaniei. Și toate acestea îți dădeau o hrană nouă, nemaintâlnită: rețeaua Caraman, Matei Pavel Haiducu, cărțile lui Pavel Coruț. Toate acestea, într-un moment de creștere a energiei naționale, de schimbare de orânduire, conferea o hrană naționalismului interior, în general, iar militarilor… și mai mult”, scrie Gelu Oltean pe contul său.

Spovedania

”Am început să fiu militar din 1987 și chiar dacă poliția s-a demilitarizat în 2002 eu și acum mă consider tot militar, fără a fi avut vreun moment în care să mă fi considerat civil. Decât formal. În sufletul meu sunt un militar, un soldat a unui sistem care împărtășește anumite valori și dacă am mai avut momente când am fost și un rebel al acestuia. (…)Revenind la visul meu de a fi spion, după 30 de ani de militărie, lucrând inclusiv aproximativ 6 ani în străinătate, nu am ajuns să mi se îndeplinească”, mai aduagă Gelu Oltean. Acesta spune că ulterior a avut ”o a doua viață”cu schimbări fundamentale în scara sa de valori.

A supraviețuit după minciună

”Ulterior vieți mele de minciună, în doi ani am fost de patru ori în junglă, în Peru, unde am avut parte de șamani, Ayahuasca, conștiința augumentată, descoperirea sufletului, raportul între suflet și minte, minciună și adevăr. Mulți au spus: “E clar, omul vrea să ajungă șaman”. E adevărat că la început mi se părea că șamanul e ceva maxim, ca și spionul, care visam să devin”. ”Acest blog este un manifest pentru adevăr!”, își închie argumentația Gelu Oltean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole