George Puşcaş vrea să rupă plasa în meciul cu Germania, din preliminariile CM 2022: „Avem nevoie de victorie” (Video)

Publicat: 08 oct. 2021, 15:00, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
George Puşcaş vrea să rupă plasa în meciul cu Germania, din preliminariile CM 2022:

Reprezentativa de fotbal a României va juca, în deplasare, cu reprezentativa Germaniei, vineri, 8 octombrie, de la ora 21.45, în etapa a VII-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Atacantul George Puşcaş a prefațat partida programată la Hamburg.

„Avem nevoie de victorie, trebuie să fim cât mai uniţi şi să continuăm să arătăm ceea ce am arătat în ultimele meciuri. Acestea sunt cele mai frumoase meciuri, în care joci împotriva celor mai buni jucători, eu de abia aştept. Presiunea nu este mai mică, din contră, este mai mare, pentru că întâlnim o echipă puternică şi ar trebui să fim mult mai montaţi şi concentraţi.

Nu este deja scris rezultatul, cred că avem şi noi şansă noastră. Am venit aici pregătiţi şi cu siguranţă vom face tot posibilul să scoatem un rezultat important. Cred că echipa arată foarte bine, băieţii sunt destul de montaţi şi dacă mâine vom face un joc frumos şi vom scoate un rezultat pozitiv, atunci toţi suporterii ne vor susţine„, a declarat atacantul, într-o conferinţă de presă.

Întrebat câte goluri şi-ar dori dori să marcheze împotriva Germaniei, George Puşcaş a răspuns: „Sper cât mai multe şi nu doar în meciul acesta. Pentru că urmează o perioadă încărcată, cu multe partide importante, şi cu siguranţă eu sunt pregătit. Sunt foarte fericit când vin la echipa naţională, este o mândrie enormă şi abia aştept să îmbrac acest tricou. Eu mă gândesc să marchez mereu. Şi nu doar aici, ci şi la echipa de club, pentru că asta e meseria mea şi postul meu„.