George Sava, chemat de urgență la DNA! S-a îmbolnăvit din nou!

Continuă fuga lui Sava de procurorii DNA! După ce a fost citat vineri de procurorii DNA, George Sava s-a îmbolnăvit subit din nou!

Șeful Agenției Domeniilor Statului, George Sava, a fost citat vineri de procurorii DNA la sediul din București pentru a-l ancheta în cazul șpăgii de la Agenția Domeeniilor Statului.

„Deșteptăciunea” pământului din vârful ADS nu este totuși pregătit să i se lege cătușele la mâini, astfel se dă bolnav în continuare. Vineri dimineață, și-a trimis avocatul în jurul orei 09:00 la sediul DNA pentru a cere amânarea.

DNA a scos la iveală o șpagă totală de 350.000 de euro

Conform unui comunicat furnizat de Direcția Națională Anticorupție, Nuță Marius Ionel, director al Direcției Control Reprezentanțe Teritoriale și Comunicare din cadrul Agenției Domeniile Statului (ADS), a fost reținut de Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență, anunță DNA.La mijloc este vorba de o mită de 350.000 euro solicitată pentru concesionarea unui teren de 650 ha în Giurgiu.Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea inculpatului pentru 24 de ore, începând cu data de 20 martie 2023.

„În perioada 24 ianuarie – 20 martie 2023, inculpatul Nuță Marius Ionel, funcționar în cadrul Agenției Domeniile Statului (A.D.S.), ar fi pretins, pentru el și pentru alte persoane, de la un om de afaceri (martor în cauză), suma totală de 350.000 euro pentru „a-l ajuta” pe acesta din urmă să încheie cu ADS un contract de arendă pentru o suprafață de 650 ha de teren agricol, situat într-o comună din județul Giurgiu. În contul aceleiași sume de bani, inculpatul i-ar mai fi promis omului de afaceri că îl va sprijini să concesioneze respectiva suprafață de teren pe o perioadă de 20 de ani, cu posibilitatea prelungirii pe încă 10 ani”, se arată într-un comunicat al DNA.

Sava și Nuță au sărbătorit șpaga la Colți?!

Ei bine, surse apropiate familiei Sava au declarat că directorul reținut de la ADS, Marius Nuță, a petrecut alături de George Sava în noapte dintre sâmbătă și duminică. De pe masa petrecăreților n-ar fi lipsit celebrii cârnați de Pleșcoi, vinul de Pietroasele și țuica de prună de la Colți.

La doar o zi distanță, la ora 6 dimineața, Nuță a fost trezit de mascați și de procurorii DNA și a fost sălat din locuința sa din București. Mai apoi, în jurul orei 9, procurorii DNA descind și la sediul ADS.

Sursă foto: ziarulevenimentul.ro

Nu mică a fost mirarea că după ce procurorii DNA au pătruns în sediul ADS, George Sava s-a operat de urgență la picior și a intrat în concediu medical.

Chiar dacă concediul medical s-a finalizat, acesta și-a prelungit concediul. Chiar și așa, Georgică mai trece din când în când pe la sediul ADS pentru a face mișcările necesare, conform unor surse.

„Lua și directorul, lua și deputatul!”

Există informații că Marius Ionel Nuţă nu era beneficiarul real al banilor, ci șpagă era împărțită fărțește: ,,Suntem cinci inși pe banii ăștia. Eu și încă 4 persoane!”

2 COMENTARII

  1. Terhes catelul PSD si al lui Simion care se da mare patriot si stie multe de la PSD a declarat la un interviu ca este pentru pastrarea pensiilor speciale si ca gruparea de crima organizata PSD PNL UDMR nu va renunta la pensiile speciale mai bine vor arunca in aer pensiile obișnuite decat sa renunte la pensiile speciale.Asta chiar daca vor pierde peste 4 mld de euro bani europeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...