George Simion la detectorul de minciuni: Când ai vorbit ultima oară cu Ciolacu?

Publicat: 16 apr. 2024, 08:47, de Vlad Stefan Orjan, în OPINII , ? cititori
George Simion la detectorul de minciuni: Când ai vorbit ultima oară cu Ciolacu?

George Simion a stârnit interes și controverse pe rețelele sociale după ce a postat recent un scurt test folosind un detector de minciuni. Cu toate acestea, lipsesc dovezi concrete care să ateste autenticitatea acestui test, iar faptul că el însuși a plătit pentru această evaluare ridică întrebări cu privire la obiectivitatea și credibilitatea rezultatelor. Întreaga situație se desfășoară în contextul unor întrebări delicate la care Simion se chinuiește să răspundă și să pară cât mai credibil.

George Simion a postat recent un scurt test folosind un detector de minciuni, însă nu există dovezi concrete care să confirme autenticitatea acestuia. Este important de menționat că el însuși este cel care a plătit pentru acest test, ceea ce ridică întrebări cu privire la obiectivitatea și credibilitatea rezultatelor. Printre întrebările la care Simion se chinuiește să răspundă și să pară cât mai credibil, se numără: Ai primit vreodată bani sau foloase materiale în schimbul de a oferi funcții în partid sau în funcții publice? Ai fost vreodată cooptat să lucrezi pentru servicii românești sau străine? Ai avut vreodată înțelegeri cu partide oponente sau alte sau alte entități care să contravină intereselor partidului tău? (Aici se rupe filmul, răspunde cu ”Nu”, fără nicio remușcare, știind că cel puțin odată Marcel Ciolacu l-a sunat personal și i-a cerut să nu ”deranjeze” la Buzău!) Și rezultatul cum credeți că a ieșit? Sută la sută, ADEVĂRAT!

Dar se pare că este o nouă boală a politicienilor care vor să se spele pe mâini de mizeriile pe care le-au făcut în trecut. Poate că așa va face și baronul PSD de Vaslui, Buzatu, va participa la un detector de minciuni ”mascat” pentru a se lepăda de șpagă și corupție! Poate că într-o bună zi va apărea și pe listele AUR la Camera Deputaților.

Cu toate acestea, rămâne de văzut cum va răspunde George Simion la întrebările cheie în fața unui detector de minciuni omologat și neplătit de către el însuși. Printre aceste întrebări se numără: Când ai vorbit ultima oară cu Ciolacu? Ai refuzat să faci campanie împotriva lui Ciolacu la Buzău în schimbul unor foloase materiale? Când ți-a dat ultima oară indicații Ciolacu? 

Sunt doar câteva întrebări esențiale pe care foștii susținători ai lui Simion așteaptă răspunsuri după cele constate în teren.