George Simion: „Vi se pare că noi suntem aşa de proşti?”

George Simion a afirmat la un post de televiziune că are informații potrivit cărora un nou partid politic ar urma să câștige capital electoral importat în următoarea perioadă. Mai mult, copreședintele AUR este deschis către o colaborare cu respectiva formațiune politică.

Până la următoarele alegeri, eu sunt convins că va mai apărea o forţă politică nouă. Aşa s-a întâmplat la fiecare scrutin. Şi sunt convins că o să ne înţelegem foarte bine cu acea forţă politică. Vi se pare că noi suntem aşa de proşti cum ne consideră parlamentarii PSD încât să venim fără un plan? Noi suntem pe un segment naţionalist. Presimt că va apărea o forţă într-o zonă mai de centru”, a declarat George Simion, marţi seară, la Antena 3.

Partidul AUR are o strategie în lucru pentru următorii ani și cunoaște oamenii de la baza formațiunii politice cu care ar urma să se alieze pentru a trece pe tușă PNL, PSD și UDMR. Îi ştiu şi sunt nişte oameni onorabili cu care o să-mi facă plăcere să lucrez”, a mai completat liderul AUR. George Simion a mai precizat că AUR își propune să obțină 30-35% dintre voturi la următoarele alegeri. De asemenea, deputatul conservator a mai declarat că va face tot posibilul, „în normele legale”, pentru a apăra drepturile cetățenilor români care nu vor să se vaccineze anti-COVID.

„Suntem în familia conservatorilor europeni”

Tot marți seara, de data aceasta pe B1 TV, George Simion a clarificat zvonurile cu privire la poziția antieuropeană a partidului AUR. Liderul conservator a explicat că formațiunea pe care o conduce are o viziune pro-europeană, dar totodată, orientată spre păstrarea suveranității statelor membre. „Eu sunt mai rusosceptic. Nu mă laudă Sputnik, pentru că le-am demolat niște perle legate de cel de-Al Doilea Război Mondial, cu tătucul Stalin (…). Suntem în familia conservatorilor europeni. Acolo mai sunt Lege și Justiție, partidul de guvernământ din Polonia, coservatorii britanici, Fratelli d’Italia, condus de Giorgia Meloni, VOX din Spania. Noi suntem pentru o Europă unită, a națiunilor, nu pentru un suprastat european, precum SUE, cum vrea domnul Cioloș”, a declarat George Simion, pentru B1 TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...