George Tuță, candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 1: „Tinerii merită mai multă atenție din partea administrațiilor locale”

Publicat: 02 mai 2024, 19:48, de Viorela Pitulice, în POLITICĂ , ? cititori
George Tuță, candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 1: „Tinerii merită mai multă atenție din partea administrațiilor locale”

George Tuță, candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, le promite tinerilor din această zonă a Capitalei că le va construi terenuri de sport și spații speciale pentru ei, așa cum există în marile orașe ale Europei și chiar în alte sectoare din București. 

În mesajul transmis de Ziua Tineretului, Tuță spune că administrațiile locale ar trebui să acorde o atenție mai mare tinerei generații. Sportul de masă va contribui la reducerea dependenței de tehnologie și alte comportamente nesănătoase, arată politicianul.

„Tinerii merită mai multă atenție din partea administrațiilor locale. Trăim în orașe cotropite de mașini, lipsite de spații de petrecere a timpului liber pentru categoriile poate cele mai vulnerabile: pre-adolescenții și adolescenții. Voi construi în Sectorul 1 terenuri de sport și spații destinate tinerilor așa cum sunt în marile orașe ale Europei și așa cum alți primari au reușit deja să facă în alte sectoare. Sportul de masă va contribui la reducerea dependenței de tehnologie și alte comportamente nesănătoase. Azi e ziua tinerilor, iar promisiunea mea pentru ei este asta: ca primar al Sectorului 1, îi voi vedea! Și le voi înțelege nevoile și dorința de a trăi într-un oraș modern, care le oferă facilități de petrecere a timpului liber într-un mod sănătos”, a postat Tuță pe Facebook.