Gérard Depardieu e ACUZAT de viol la nesfârșit

“Răsturnare de situație în cazul lui Gérard Depardieu. Procurorii din Paris au anunţat că au renunţat să investigheze acuzaţiile de viol aduse celebrului actor francez”. Astfel nota Variety anul trecut. Iată că anul acesta s-a petrecut o altă răsturnare de situație!

Respectiv, procurorii francezi au anunţat că au solicitat redeschiderea anchetei în cazul acuzaţiilor de viol formulate împotriva actorului Gérard Depardieu, după ce dosarul fusese închis, în 2019. Aceasta a făcut ca o parte a presei franceze să comenteze, poate un pic ironic, că practice actorul e acuzat de viol la nesfârșit, având în vedere că ba nu se investighează cazul, ba se investighează din nou.  

Actriţa a reluat acţiunea în instanţă

O tânără actriţă susţine că Depardieu a hărţuit-o şi a violat-o în locuinţa lui din Paris, în urmă cu doi ani. Dosarul iniţial a fost închis anul trecut, după ce procuratura franceză a anunţat că nu poate susţine acuzaţiile, însă acum actriţa a reluat acţiunea în instanţă. Femeia în vârstă de 22 de ani, care era studentă la facultatea unde preda Depardieu, a susţinut că el a violat-o de două ori în casa lui din Paris, pe 6 şi pe 13 august 2018, când se afla acolo pentru repetiţiile la un spectacol. La acea vreme, avocatul lui Depardieu, Hervé Témime, a declarat presei franceze că actorul a fost „zguduit de plângerea depusă” şi a negat vehement „orice agresiune, viol sau act criminal”.

După clasarea din primăvara anului trecut, acum femeia a revenit: a făcut o nouă reclamație în martie ca persoană civilă, astfel că dosarul a fost redeschis. Parchetul a cerut unui judecător să ancheteze acuzațiile.

În vârstă de 71 de ani, Gérard Xavier Marcel Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuți actori francezi. A primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din „Cyrano de Bergerac” (1990), a jucat în peste 200 de filme şi producţii de televiziune. Este recunoscut pentru roluri din filme ca „1900/ Novecento” al lui Bernardo Bertolucci, „La Chèvre” al lui Francis Veber, „Le dernier métro” al lui François Truffaut, „Green Card” al lui Peter Weir şi miniseria „Le Comte de Monte Cristo”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...