Gheboasă „cântă” la masa DIICOT, a fost prins cu droguri asupra lui

Publicat: 01 mart. 2024, 23:15, de Magda Marincovici, în Dezvăluiri , ? cititori
Gheboasă „cântă” la masa DIICOT, a fost prins cu droguri asupra lui
Cazul Gheboasă: Procurori trimiși în judecată disciplinară

Gheboasă, în acte Gabriel Gavriș, prins cu droguri, a fost adus la audieri, vineri seara, la DIICOT Dâmbovița.

Surse judiciare au precizat că Gheboasă a fost ridicat de pe un bulevardul Timișoara din București, având canabis asupra sa.

În cadrul audierii, procurorii vor să stabilească dacă Gheboasă  este consumator sau face trafic de droguri.

Inculpatul un minor

Conform unui comunicat oficial al DIICOT, investigația vizează un dosar în care un minor de 17 ani este inculpat. Acesta este cercetat și acuzat că, în luna februarie, a distribuit cantități de cannabis, inclusiv unor elevi, în apropierea unei școli.

„La data de 01.03.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea unui inculpat minor (17 ani), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetările efectuate a rezultat că,  în luna februarie 2024, inculpatul a comercializat și a oferit cu titlu gratuit, diferite cantități de canabis inclusiv unor minori (elevi), atât în proximitatea unității de învățământ unde sunt înmatriculați aceștia, cât și în locuința sa.

În urma percheziției domiciliare efectuate, au fost identificate și ridicate resturi de țigarete confecționate artizanal, un grinder cu urme de materie vegetală, precum și alte mijloace de probă”.

În acest dosar, s-au efectuat percheziții, printre cei audiați fiind și Gheboasă.

Gheboasă, în vârstă de  22 de ani, originar din Târgoviște, nu este la prima întâlnire cu poliția. În 2017, poliția a deschis un dosar în care acesta era acuzat că a bătut un polițist. Dar cântărețul  a avut noroc: faptele s-au prescris.