Gheorghe Dolofan a preluat, prin Trust Motors, importul și distribuția Opel în România

Trust Motors, importatorul mărcilor Peugeot, Citroen și DS în România, deținut de omul de afaceri Gheorghe Dolofan, a preluat în decembrie 2020 activitatea de import și distribuție a mărcii Opel în România achiziționând compania Opel Automotive R, recent redenumită Trust Motors Import Autovehicule. 

Proaspăt intrată în portofoliul Trust Motors, marca Opel este acum condusă de Andrei Duică în calitate de Director General, activitatea fiind supervizată și de un consiliu director din cadrul grupului Trust Motors din care fac parte: Ana Tucra – Chief Financial Officer Trust Motors, Andrei Duică – Chief Commercial Officer Trust Motors și Cristian Tomescu – Chief Operations Officer Trust Motors.

Membrii consiliului director activează de peste  cincisprezece ani în industria auto, experiența acestora acoperind managementul operațiunilor de dezvoltare rețea, vânzare, service și managementul financiar.

Trust Motors e de 29 de ani pe piață și a vândut peste 130.0000 de vehicule. Opel este unul dintre cei mai mari producători auto europeni, compania fiind fondată de Adam Opel în Rüsselsheim, Germania, în 1862. Compania a început producția de automobile în 1899. Din august 2017, Opel face parte din Groupe PSA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...