Gheorghe Popescu, depistat pozitiv cu coronavirus

Președintele echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Popescu, a fost testat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2, anunță formația dobrogeană într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, fostul fotbalist se simte bine în acest moment și este asimptomatic.

„FC Viitorul Constanța anunță că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv.

Contrar acestui rezultat, președintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aștepta un răspuns al DSP București pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situații.

Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiții normale”, susține echipa de fotbal într-un comunicat de presă.

Gheorghe Popescu a ocupat mai multe funcții în conducerea fotbalului românesc. Acesta deține un holding alcătuit din mai multe firme, cu proiecte în domeniile hotelier și imobiliar-birouri, spații comerciale și rezidențiat.

În nul 2008, averea fostului mare fotbalist era estimată la 40 de milioane de euro.

Deține și compania Energie Investments Group (EIG), prin intermediul căreia intenționează să intre pe piața energiei eoliene[9].

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole