Gică Hagi, după ce s-a trezit singur la conferința de presă: „În halul ăsta ați ajuns? ”

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul, a avut din nou o răbufnire la adresa jurnaliștilor, după ce s-a trezit singur la o conferință de presă „fulger” organizată în urma victoriei cu FC Argeș, scor 2-0.

Concret, conferința „Regelui” nu a durat decât vreo 20 de secunde! Gică Hagi a intrat în cortul amenajat pentru conferințe și a fost pur și simplu indignat de lipsa presei, potrivit GSP.ro.

„Ce-i asta? Nu se poate, nu se poate! Am venit, bună ziua, mulțumesc, am plecat. Facem caterincă? Atunci facem caterincă! Dacă ne facem de râs, ne facem!”, a tunat Hagi.

Antrenorul s-a așezat pe scaun, a stat timp de 3 secunde, după care a plecat.

Hagi a fost așteptat, însă, de mulți copii la ieșirea din stadion, care voiau să facă poze și să ia autografe de la el. În timp ce se poza cu puștii, s-a luat de jurnaliștii care îl filmau: „Acolo trebuia să vii! Bă, trebuia să vii la conferință, nu să filmezi acum. Lipsă de respect, tată. De-aia a ajuns fotbalul unde a ajuns”.

Apoi, după ce o persoană din staff-ul Farului a intervenit asupra unui cameraman Orange Sport: „Te rog frumos, gata, ajunge”, Hagi a intervenit din nou: „Lasă-l, bă, să filmeze! Munca ta, tată. În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la… Presa, unde e presa la conferință? Niciunul! Până când?”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...