Gică Hagi, după ce s-a trezit singur la conferința de presă: „În halul ăsta ați ajuns? ”

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul, a avut din nou o răbufnire la adresa jurnaliștilor, după ce s-a trezit singur la o conferință de presă „fulger” organizată în urma victoriei cu FC Argeș, scor 2-0.

Concret, conferința „Regelui” nu a durat decât vreo 20 de secunde! Gică Hagi a intrat în cortul amenajat pentru conferințe și a fost pur și simplu indignat de lipsa presei, potrivit GSP.ro.

„Ce-i asta? Nu se poate, nu se poate! Am venit, bună ziua, mulțumesc, am plecat. Facem caterincă? Atunci facem caterincă! Dacă ne facem de râs, ne facem!”, a tunat Hagi.

Antrenorul s-a așezat pe scaun, a stat timp de 3 secunde, după care a plecat.

Hagi a fost așteptat, însă, de mulți copii la ieșirea din stadion, care voiau să facă poze și să ia autografe de la el. În timp ce se poza cu puștii, s-a luat de jurnaliștii care îl filmau: „Acolo trebuia să vii! Bă, trebuia să vii la conferință, nu să filmezi acum. Lipsă de respect, tată. De-aia a ajuns fotbalul unde a ajuns”.

Apoi, după ce o persoană din staff-ul Farului a intervenit asupra unui cameraman Orange Sport: „Te rog frumos, gata, ajunge”, Hagi a intervenit din nou: „Lasă-l, bă, să filmeze! Munca ta, tată. În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la… Presa, unde e presa la conferință? Niciunul! Până când?”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...