Gică Popescu i-a făcut praf pe tricolori: „Nu văd potenţial de a face ceva. E vai de noi”

Gheorghe Popescu a vorbit despre naţionala de fotbal a României. Fostul mare international nu crede că „tricolorii” vor putea câştiga meciurile din Liga Naţiunilor cu Finlanda şi Bosnia-Herţegovina.

E o ruşine ce s-a întâmplat în Giuleşti (n.r. – în meciul cu Muntenegru, scor 0-3). Cred că e prima dată când naţionala pierde împotriva unei echipe mici la o diferenţă atât de mare (n.r. – România a mai pierdut cu Lituania, la Cluj, scor 0-3). Suntem atât de jos, încât mi-e greu să cred că lucrurile vor lua o întorsătură atât de mare încât să înregistrăm două victorii. Nu văd potenţial de a face ceva. Eu sunt optimist, dar acum nu avem speranţe. Nu triumfăm în această grupă şi e vai de noi. Trebuie să stăm două-trei ore să vorbim despre ce jucători ar putea veni la echipa naţională. Jucătorii care au formă trebuie puşi într-un anumit context la naţională, cu personalitate, cu spirit. Eu, primul lucru pe care l-am spus la meciurile trecute, e că aceste lucruri nu s-au întâmplat. Poate pierzi pentru că adversarul e mai bun, dar nici măcar spirit? Să nu ai spirit la echipa naţională? Atitudine? Dacă nu ai atitudine şi spirit, nu ai ce să faci. E o chestie individuală, dacă jucătorii vin la echipa naţională şi nu simt tricoul… . Trebuie să simtă tricoul echipei naţionale”, a spus Gică Popescu, la Prima Sport 1.

România va întâlni la 23 septembrie reprezentativa Finlandei, iar la 26 septembrie va evolua cu Bosnia-Herţegovina, în grupa 3 din Liga Naţiunilor.

În primele meciuri, tricolorii au fost învinși de Muntenegru (0-2 şi 0-3), de Bosnia (0-1) şi a învins Finlanda cu 1-0.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...