Gică Popescu știe cine ar trebui să fie selecționerul echipei naționale de fotbal a României: “Mi se pare omul cel mai potrivit”

Federația Română de Fotbal trebuie să caute în continuare un selecționer pentru echipa națională, după ce Dan Petrescu a refuzat propunerea.

Gică Popescu, președintele clubului Farul Constanța, este de părere că Mircea Lucescu ar fi cel mai potrivit selecționer pentru prima reprezentativă a României.

”Era una dintre posibilități. Dan nu a spus că va accepta sigur, a zis că va da un răspuns. Se pare că a făcut niște calcule și a luat decizia de a rămâne la CFR. Eu nu-mi permit să-i analizez decizia, este una personală. Pentru națională, era o soluție, este un antrenor care a făcut performanță peste tot, unul dintre cei mai buni antrenori români.

E complicat să ne dăm cu părerea acum, după atâtea refuzuri. Când ești angrenat în tr-un contract, cu proiect în desfășurare, este complicat. Dan și Gică își doresc să antreneze naționala, dar nu s-a putut în acest moment.

Nu-mi dau cu părerea legat de viitorul selecționer. Mircea Lucescu mi se pare omul cel mai potrivit”, a declarat Gică Popescu.

Patronul echipei CFR Cluj, Neluţu Varga, a anunţat, luni, că Dan Petrescu nu va prelua prima reprezentativă de fotbal a României și va rămâne la campioana en-titre. 

Postul de selecționer a rămas liber după ce Mirel Rădoi a luat decizia de a părăsi naționala, în urma ratării calificării la Campionatul Mondial din Qatar. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. “Tricolorii” vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

Principalul favorit pentru a ocupa postul de selecționer este Adrian Mutu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...