Gică Popescu știe cine ar trebui să fie selecționerul echipei naționale de fotbal a României: “Mi se pare omul cel mai potrivit”

Federația Română de Fotbal trebuie să caute în continuare un selecționer pentru echipa națională, după ce Dan Petrescu a refuzat propunerea.

Gică Popescu, președintele clubului Farul Constanța, este de părere că Mircea Lucescu ar fi cel mai potrivit selecționer pentru prima reprezentativă a României.

”Era una dintre posibilități. Dan nu a spus că va accepta sigur, a zis că va da un răspuns. Se pare că a făcut niște calcule și a luat decizia de a rămâne la CFR. Eu nu-mi permit să-i analizez decizia, este una personală. Pentru națională, era o soluție, este un antrenor care a făcut performanță peste tot, unul dintre cei mai buni antrenori români.

E complicat să ne dăm cu părerea acum, după atâtea refuzuri. Când ești angrenat în tr-un contract, cu proiect în desfășurare, este complicat. Dan și Gică își doresc să antreneze naționala, dar nu s-a putut în acest moment.

Nu-mi dau cu părerea legat de viitorul selecționer. Mircea Lucescu mi se pare omul cel mai potrivit”, a declarat Gică Popescu.

Patronul echipei CFR Cluj, Neluţu Varga, a anunţat, luni, că Dan Petrescu nu va prelua prima reprezentativă de fotbal a României și va rămâne la campioana en-titre. 

Postul de selecționer a rămas liber după ce Mirel Rădoi a luat decizia de a părăsi naționala, în urma ratării calificării la Campionatul Mondial din Qatar. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. “Tricolorii” vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

Principalul favorit pentru a ocupa postul de selecționer este Adrian Mutu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...