Gigi Becali, reacție dură după remiza cu Universitatea Cluj: „Olaru și Tavi Popescu s-au crezut vedete”

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali (64 de ani), i-a criticat pe Darius Olaru şi Octavian Popescu după meciul disputat duminică seară, cu Universitatea Cluj, scor 1-1.

Omul de afaceri a declarat că jucătorii s-au crezut vedete. Gigi Becali s-a arătat deranjat că Olaru a pus rezultatul pe seama arbitrajului.
Dacă mă sună arabii și îmi zic: ‘Bă, cât vrei, 7 milioane? Dă-ne tu 700 să îl luăm. Nu-ți dau nici 7 euro pe el. Nu-ți dau nici atât pe Olaru. Pe Tavi cât vrei, 50 de milioane? Nu-ți dau nici 50 de lei!’.

Nu e un accident. Oamenii s-au crezut vedete. Olaru crede că așteaptă jucătorii după el. Acum zic așa, următorul meci pot să zic că Tavi face 100. Dumneata m-ai întrebat de meciul ăsta.

Acum, Tavi face 5 lei, Olaru 7 lei. Daca i-aș cumpăra, eu n-aș da nici 5 lei pe ei. Eu aștept să le iasă fumurile din cap. Olaru crede că vine mingea singură la el la picior.

(…) Noi de ce n-am pasat? Pentru că Tavi când vine mingea la el e vedetă, driblează și se ține cu adversarul scai după el„, a declarat Becali, la Digi Sport.

FCSB a debutat cu un semieșec noul campionat. Vicecampioana a remizat duminică seara, scor 1-1, cu Universitatea Cluj, pe Arena Naţională, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă. Nou-promovata a deschis scorul prin Adrian Bălan, în minutul 45+4, din pasa lui Ioan Filip. În minutul 54, portarul Andrei Gorcea l-a faultat pe Florin Tănase după o ieşire hazardată dintre buturi. Florin Tănase a transmormat de la punctul cu var și a stabilit scorul final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...