Gigi Becali renunță la unul dintre jucătorii de la FCSB: „Pierzi campionatul din cauza unui bezmetic ca ăsta!”

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a anunțat că va renunța în iarnă sau vara viitoare la fundașul algerian Rachid Bouhenna (31 de ani).

Acesta a fost eliminat în meciul de Cupă cu UTA, scor 2-2. Bouhenna a venit liber de contract vara trecută, dar l-a dezamăgit pe Gigi Becali, în urma evoluțiilor sub așteptări.

Un jucător care face așa ceva n-are ce căuta într-o echipă. Acum meciul nu a fost așa important, dar se poate întâmpla asta într-un meci în care tragi la campionat.

Pierzi campionatul și milioane de euro din cauza unui bezmetic ca ăsta, care nu-și dă seama ce face! Bine, asta e situația. Dacă pleacă în iarnă, bine. Dacă nu, în vară. Se termină contractul și scăpăm de el.

Trebuie să mai aducem un fundaș central neapărat, nu avem decât doi (n.r. – Tamm și Dawa). Nu avem pe cineva pe listă deocamdată. Va veni Cristea, dar mai e nevoie de unul. Cristea e foarte bine, specialiștii spun că e fenomen, la ce rapid și-a revenit”, a declarat Becali la Pro Arena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...