Gigi Becali s-a supărat rău pe Edi Iordănescu: ”Ai câștigat 3-0, apoi l-ai scos pe ăla. De ce să îți bați joc de el?”

Publicat: 23 iun. 2024, 17:54, de Andrei Ceausescu, în SPORT , ? cititori
Gigi Becali s-a supărat rău pe Edi Iordănescu: ”Ai câștigat 3-0, apoi l-ai scos pe ăla. De ce să îți bați joc de el?”

Gigi Becali, patronul FCSB, a criticat vehement decizia selecționerului de a nu îl titulariza pe Florinel Coman în partida pierdută de România cu Belgia, scor 0-2.

În locul lui Coman, a fost titularizat Valentin Mihăilă, extrema de la Parma, dar a fost înlocuit în minutul 68 de Ianis Hagi. Singurul jucător de la FCSB care a evoluat în meciul de la Koln a fost Darius Olaru, introdus de Edi Iordănescu în minutul 68, în locul lui Marius Marin, sancționat cu un cartonaș galben.

„Echipa câștigătoare nu se schimbă. Cine a pierdut mingea la primul gol?” a declarat Gigi Becali, nemulțumit de decizia selecționerului. Coman a fost titular în victoria cu Ucraina de pe Allianz Arena, iar absența sa în meciul cu Belgia a fost criticată dur de Becali: „Ai câștigat 3-0, apoi l-ai scos pe ăla, care poate voia să prindă un transfer. Lasă-l să joace! Se gândea că prinde și el un contract, de ce îl scoți? De ce să îți bați joc de el? Ai început cu el, continuă cu el. Cine a pierdut mingea la primul gol? Eu știu că Mihăilă. Echipa câștigătoare nu se schimbă. Coman respectă ce zice antrenorul. Dacă îl forțezi să se apere, nu mai are evoluții atât de bune, dar tot a jucat excelent. S-a apărat mai bine decât Mihăilă. Dacă era Coman în teren, noi nu pierdeam meciul! Ne ajuta Dumnezeu! Ai fost corect cu Florinel, n-ai schimbat echipa, poate făceam egal și Coman marca. Edi nu a fost corect cu Florinel Coman”, a spus Becali pentru fanatik.

În ceea ce privește valoarea adversarilor, Becali a afirmat: „Cum să poți să faci mai mult? Eu nu mă pricep la meciuri internaționale, dar ce poți să le faci unor jucători precum Doku sau Lukaku? Oricum suntem calificați. Belgia bate Ucraina. Dacă pierdem, tot ne calificăm. Nu trebuie să facem egal de înțelegere cu Slovacia, putem să îi batem. Belgia a fost prea tare, au jucători prea valoroși. Băieții și-au dat viața, dar asta este diferența de valoare. Au 4-5 jucători de 2-300 milioane. Doku valorează 400 milioane, ce să îi faci?! După ce am bătut cu 3-0, eu voiam trofeul! Ce trofeu? Te mănâncă ăia. Îi ziceam lui MM că îmi doresc trofeul, mi-a zis că nu știu fotbal. Ne-a salvat Niță. Putea Dumnezeu să facă să dea gol Man, se termina 1-1.”