Gigi Becali, un nou atac la adresa lui Edi Iordănescu: “Nebunul nu știe cine e stăpân”

Gigi Becali (63 de ani) continuă să-l critice pe Edwuard Iordănescu (43 de ani), în ciuda rezultatelor positive înregistrate pe banca tehnică a echipei FCSB. Finanțatorul l-a determinat pe antrneor să plece de la FCSB, fără a-i achita clauza de 500.000 de euro.

 „Nebunul (n.r Edi Iordănescu) o să rămână singur cu jucătorii, la bază, dacă nu știe cine e stăpân”, a fost mesajul pe care Becali l-a rugat pe Puiu Iordănescu să i-l transmită antrenorului, potrivit Digi Sport.

Da, i-am spus că va rămâne cu jucătorii să se antreneze, pentru că Meme mi-a spus: ‘băi, Gigi, dacă se ceartă cu tine, eu nu mai stau cu el’. Și eu m-am referit la oamenii de la bază. Păi dacă te cerți cu patronul, păi, ăia te mai bagă în seamă? Păi, Mache (n.r. Marius Ianuli) îl mai băga în seamă? Cum adică? Păi, ăia mă iubesc pe mine, normal că iubesc pe cine îi plătește„, a declarat Becali, luni seară, la Digi Sport.

FCSB a anunţat oficial, duminică, despărţirea de antrenorul Edi Iordănescu, printr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a vicecampioanei. Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut mai multe ieşiri publice, în care a criticat jocul roș-albaștrilor. Edi Iordănescu a preluat FCSB la 18 august, după etapa a 5-a, la finalul căreia echipa era pe locul 4, cu opt puncte, la şapte puncte de liderul CFR Cluj. După finalul turului sezonului regulat, FCSB ocupă locul 2, cu 31 de puncte, la opt puncte de CFR Cluj, echipa de pe locul I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole