Giurgiu: doi bărbați, reținuți pentru contrabandă, în urma unor percheziții

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru contrabandă, sâmbătă, după ce poliţiştii din Giurgiu au descoperit în autoturismul în care aceştia se aflau, dar şi la domiciliile lor, bijuterii din aur, bani şi alte bunuri în valoare totală de peste 427.000 lei – informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

„Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Giurgiu au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict, în municipiul Giurgiu, în zona punctului vamal, în cooperare cu Serviciul Rutier Giurgiu. Astfel, a fost oprit pentru control un autoturism în care se aflau doi bărbaţi, cu vârste de 35, respectiv 41 de ani, din judeţul Călăraşi. În urma controlului efectuat asupra autoturismului şi a celor două persoane au fost descoperite următoarele bunuri: 164 de parfumuri de diferite mărci, 30 de bucăţi de produse cosmetice, 12 articole vestimentare, 152,59 grame bijuterii de aur, 3.975 de euro şi 205 lire turceşti„, precizează reprezentanții IJP Giurgiu.

Ulterior, poliţiştii au efectuat trei percheziţii domiciliare în judeţul Călăraşi, fiind descoperite 971 de parfumuri, 1.800 de ţigarete, 581,44 grame de bijuterii de aur, 299 de grame de bijuterii de argint, 173 de articole vestimentare, 16.115 lei, 1.280 de euro, un laptop, un telefon, un caiet cuprinzând nume de clienţi şi sume de bani, precum şi şapte cataloage de prezentare bijuterii.

Valoarea bunurilor ridicate în vederea continuării cercetărilor este de 427.628 de lei, precizează sursa citată.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru contrabandă.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, iar la acţiune au participat şi poliţiştii Poliţiei Municipiului Olteniţa, Biroului Criminalistic Olteniţa şi Serviciului Rutier Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...