Giurgiu: Focuri de armă, în miez de noapte, în centrul orașului

Publicat: 04 ian. 2023, 11:16, de Corina Matei, în ACTUALITATE , ? cititori
Giurgiu: Focuri de armă, în miez de noapte, în centrul orașului
Focuri de arma la Giurgiu

Un apel la 112, ce anunța că mai multe persoane aruncă cu petarde, trimitea echipajele de Poliție în centrul orașului Giurgiu, acolo unde – surpriză: un bărbat a început să tragă cu o armă, chiar în prezența oamenilor legii.

Polițiștii anunță că este vorba despre un bărbat în vârstă de 33 de ani, care acum este cercetat penal.

„În noaptea de marţi spre miercuri, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că mai multe persoane aruncă cu petarde. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban, iar, din primele cercetări, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, care ar fi tras mai multe focuri de armă, chiar şi în prezenţa poliţiştilor.

Ulterior, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi un specialist criminalist, fiind identificate, în zona blocului apelantului, 27 de tuburi de cartuş, calibru nouă milimetri, percutate şi trei cartuşe, calibru nouă milimetri, cu gaz”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.

Elementele de muniţie descoperite la faţa locului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, deţinerea sau portul fără drept de arme neletale, din categoria celor supuse autorizării şi uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept.