Giurgiu: O bătrână de 84 de ani, agresată de un consătean. Bărbatul a fost arestat

Publicat: 29 iul. 2022, 17:01, de Corina Matei, în SOCIAL , ? cititori
Giurgiu: O bătrână de 84 de ani, agresată de un consătean. Bărbatul a fost arestat

Un bărbat de 37 de ani, dintr-o comună giurgiuveană, a ajuns în arest, după ce, în miez de noapte, a intrat în casa unei bătrâne și a agresat-o fizic.

Alarma a fost dată joi de un bărbat, din satul Pădureni, județul Giurgiu care a sesizat, prin apel 112, faptul că, în noaptea precedentă, o persoană necunoscută a intrat in locuința bunicii sale, o femeie, de 84 de ani și a agresat-o fizic.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Mihăilești, care au sesizat că cele sesizate se confirmă, în sensul că în noaptea de 27 iulie a.c., în jurul orei 00.00, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința unei femei, de 84 de ani și ar fi agresat-o fizic.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriul administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, la data de 28 iulie a.c., a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 37 de ani, din comuna Buturugeni, sat Pădureni, județul Giurgiu.

A fost efectuată percheziția domiciliară a locuinței acestuia, ocazie cu care, au fost descoperite probe utile soluționării cauzei.

La fața de 28 iulie a.c., bărbatul de 37 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar astăzi, 29 iulie, va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă – anunță Poliția Giurgiu.