Giurgiu: percheziții și arestări într-un caz de proxenetism

Cinci mandate de percheziții domiciliare au fost puse în aplicare miercuri de polițiștii giurgiuveni, într-un dosar de proxenetism.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Giurgiu, miercuri dimineață polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul altor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare cinci mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Giurgiu, la locuințele mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu, urmând ca, la finalizarea perchezițiilor, mai multe persoane să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...