Giurgiu: un nou conflict violent între două familii rivale, la Clejani

Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 41 de ani, toţi din comuna Clejani, judeţul Giurgiu au fost reţinuţi, pentru 24 de ore în urma unui conflict între două familii, în localitate – anunță, luni, Poliția Giurgiu.

Comuna Clejani este una din cele mai periculoase zone din județul Giurgiu, unde clanurile rivale se confruntă, deseori, în acțiuni violente. Așa s-a întâmplat și la sfârșitul săptămânii trecute, iar acum cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 41 de ani, toţi din comuna Clejanisunt reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, cu propuneri procedurale.

Reţinerile au fost făcute în urma cercetărilor pentru lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere după ce, la finalul săptămânii trecute, a avut loc un conflict între două familii în timpul căruia au existat mai multe victime fiind solicitată şi ambulanţa – anunță reprezentanții IPJ Giurgiu.

Aceștia menționează că în timpul conflictului, cei cinci bărbaţi, membri ai aceleiași familii, având în mâini obiecte contondente, ar fi pătruns în curtea locuinţei unui bărbat, unde ar fi distrus geamurile casei şi ar fi lovit-o pe concubina acestuia.

Ulterior, membrii aceleiaşi familii ar fi pătruns în curtea locuinţei unui alt bărbat, unde ar fi distrus două geamuri ale casei, precum şi geamurile unui autoturism, după care, ar fi distrus uşa de acces a unei alte locuinţe, un geam al casei şi un telefon mobil al unei femei, dar au pătruns şi în curţile locuinţelor a doi bărbaţi, unde, de asemenea, ar fi distrus uşile de acces şi geamurile celor două locuinţe.

Conflictul a fost aplanat de forţele de ordine sosite la faţa locului, iar în zonă a rămaso echipă a Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi o patrulă de poliţişti, iar cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...