Globalworth a cumpărat, cu circa 18 mil. euro, două parcuri industriale în Oradea și Arad

Globalworth Industrial, sub brand-ul de industrial și logistică al Globalworth, cel mai mare proprietar de sedii de birouri din România, își extinde portofoliul prin achiziționarea a două proiecte industriale de la Global Vision, ce însumează 27.000 de metri pătrați. Valoarea tranzacțiilor IPW Arad (Industrial Park West Arad) și IPW Oradea (Industrial Park West Oradea) se ridică la aproape 18 milioane de euro.

În urma noilor achiziții, Globalworth își desfășoară activitatea în 6 orașe din România: Arad, București, Constanţa, Oradea, Piteşti și Timişoara. Portofoliul Globalworth Industrial cuprinde în prezent 260.400 de metri pătraț, cu un grad de ocupare de 95%.

Cu o suprafață închiriabilă de 20.100 mp, IPW Arad (Industrial Park West Arad) conține două faze: prima fază, livrată în 2012, cuprinde spații de producție, depozitare, birouri și diverse zone tehnice, iar a doua fază, finalizată în noiembrie 2020, a vizat dezvoltarea cu încă două niveluri a zonelor de producție și office. Aici își desfășoară activitatea aici: Huf România, filiala română a furnizorului global Huf Group, liderul sistemelor de închidere și acces pentru industria de automotive.       

IPW Oradea (Industrial Park West Oradea) este dezvoltat cu o primă fază de 6.900 de metri pătrați, livrată în a doua parte a anului 2020, și cu posibilitatea de extindere de până la 9.900 mp. Chiriașul parcului este iwis, liderul mondial în timing drive systems inovatoare si rentabile, bazate pe lanțuri de precizie.

 „Am decis să achiziționăm cele două proiecte industriale de la partenerul nostru, Global Vision, alături de care lucrăm îndeaproape pentru zona de industrial. Adăugarea celor două companii germane cunoscute în industria de automotive, iwis și Huf România, în portofoliul nostru ne bucură”, a declarat Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director Piețe de Capital Globalworth Group.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...