Google își face Universitate, iar cursurile durează puțin

Google aproape că nu se mai confundă cu ideea de motor de căutare. Mai ales de când vrea să se implice în multe, de curând și în învățământ. Mai nou, compania are propria Universitate.

Ieftină, după cum notează analiștii și cu specializări de viitor. Cursurile durează doar șase luni, și se bazează pe Google Career Certificates. Cu promisiunea că cei care le vor absolvi vor avea acces la cele mai solicitate profesii. Mai ales că lumea e pregătită pentru digital, online și offline. Pentru a absolvi cursurile universității Google vei avea de plătit până în 300 de dolari, potrivit  Repubblica, citată de Playtech. Compania nu nu va acoperi toate specializările universitare. Doar câteva ramuri specifice activităților care în acest moment reprezintă viitorul lumii digitale.

Google va verifica dobândirea cunoștințelor

Vor exista cursuri universitare pentru cele mai căutate tehnologii în domeniul muncii pe internet. Deci după o sesiune de cursuri „intense”, la final Google va verifica cunoștințele dobândite. Scopul fiind cel de a oferi noilor absolvenți oportunitatea de a intra imediat în câmpul muncii. Nu se știe data exactă la care vor începe cursurile. Se știe doar că inițiativa companiei nu este bine văzută în SUA. Acolo unde studiile superioare pot depăși suma de 100.000 de dolari. Nu mai vorbim despre faptul că școlile și-au mutat cursurile online.

Poate tocmai de aici a pornit ideea Google. Care s-a implicat astfel, în învățământ,  în plină pandemie. Știți cum se spune: ce e păgubos pentru alții, poate fi folositor pentru unii…

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole