Google lansează noi funcţii de comunicare şi un nou design pentru Gmail

Google a implementat noi funcții de comunicare și un nou design pentru Gmail. Serviciul este transformat într-o adevărată suită de soluţii de birou, în stilul Outlook.

În ultimii ani, Google a adăugat treptat noi funcţii de comunicare serviciului Gmail, însă acum, cu ocazia lansării unui nou design, strategia gigantului american prinde contur, iar intenţiile companiei devin cât mai concrete.

Din Gmail, utilizatorii pot acum să realizeze apeluri audio directe, folosind varianta Meet, integrată în serviciul de comunicare. Până acum, apelurile puteau fi făcute din aplicaţia Meet, nu şi din Gmail.

Cu această ocazie, Meet, ale cărui abilităţi se opreau la nivelul conferinţelor video, poate şi el să realizeze apeluri audio între doar doi utilizatori. Acest lucru se poate produce direct, fără a fi necesară generarea unui link pentru invitaţii.

Gmail are acum şi o nouă interfaţă, care arată clar intenţiile Google. Există acum patru secţiuni principale: Mail, Chat, Spaces şi Meet. Astfel, Gmail devine o platformă de comunicare, similară Outlook, în care e-mail-ul este doar parte a soluţiei.

Secţiunile nefolosite pot fi ascunse, astfel că cei care doresc, pot continua să folosească Gmail strict ca un client de e-mail.

Noul design va fi implementat utilizatorilor enterprise pe parcursul săptămânilor viitoare, urmând ca utilizatorii obişnuiţi să mai aibă de aşteptat.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole