Grecii de la Zeus International au cumpărat trei hoteluri din centrul Bucureștiului

Grupul hotelier grec Zeus International a cumpărat hotelurile Veneția, Centra și Opera din Capitală, de la Alpha Real Estate Services, urmând să le transforme în hoteluri de tip boutique, dată fiind poziționarea lor în centrul orașului. Compania elenă le asigura deja managementul celor trei hoteluri din 2015.

Zeus International a mărit de 8 ori profiturile din exploatare ale celor trei hoteluri, iar acum și le-a adăugat în portofoliu.

PeliPartners a asistat Alpha Real Estate Services (ARES), membră a Alpha Bank Group, în legătură cu vânzarea a trei hoteluri. Echipa PeliPartners a fost condusă de Carmen Peli și le-a inclus pe Andreea Cărare (Senior Associate) și Delia Catrina (Associate).

Suntem foarte încântați că am avut ocazia să contribuim la această tranzacție pentru clientul nostru Alpha Group și să asistăm la energizarea optimismului investitorilor străini în ceea ce privește activele hoteliere de calitate” a menționat Carmen Peli, Partner and Head of Corporate M&A la PeliPartners.

Zeus mai operează în Grecia, fiind prezentă cu operațiuni și pe piețele din Cipru, România, Italia și Bulgaria. Compania greacă și-a extins recent activitatea și pe piața italiană în șase hoteluri din Peninsulă. În februarie 2018, compania a preluat și managementul Hilton Garden Inn Milan Malpensa din Milano.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...