Greta Thunberg către liderii de la COP26: „Gata cu bla, bla, bla”. „Puteți să vă băgați criza climatică în fund!”

Greta Thunberg le-a transmis, marți, liderilor mondiali la Scottish Event Campus, locul unde se desfășoară COP26, un mesaj : ”puteți să  vă băgați criza climatică în fund”.

Binecunoscuta activistă de mediu a fredonat acest mesaj pe melodia ”She ll be coming round the mountain”, împreună cu membrii organizației Extinction Rebellion, transmite The Huffington Post.

Pentru Greta Thunberg, participanții la COP26 sunt ”doar politicieni care se prefac că ne iau viitorul în serios și pretind că iau în serios prezentul și cazurile oamenilor care sunt deja afectați de criza climatică”.

Adresându-se tinerilor protestatari de la locul de desfășurare a COP26, ea a spus: „Schimbarea nu va veni din interior, acela nu este leadership, asta este leadership. Nu mai spunem bla, bla, bla, nu mai exploatăm oamenii, natura și planeta. Gata cu exploatarea. Gata cu bla, bla, bla. Gata cu orice naiba fac ei acolo”, scrie Metro.co.uk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...