Grevă la depozitele Amazon din Germania

Este grevă la şapte depozite Amazon din Germania. Sindicatul german Verdi a anunțat o grevă de două zile ce coincide cu evenimentul „Prime Day” organizat de gigantul american.

Angajații Amazon din Germania sunt de multă vreme nemulțumiți de salariile și condițiile de muncă. Aceștia susțin că bonusurile din timpul pandemiei de coronavirus au fost introduse în martie și au fost eliminate după puțină vreme, în luna mai.

Un purtător de cuvânt al Amazon a explicat că majoritatea angajaţilor continuă să lucreze în mod normal, în ciuda grevei. Conform acestuia, Amazon oferă „salarii excelente”.

Protestele sindicatului Verdi din Amazon Germania există încă din 2013. Cea mai recentă grevă a avut loc în luna iunie, după ce mai mulți  a fost angajaţi din centrele de logistică au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Germania este a doua cea mai mare piaţă pentru Amazon, după Statele Unite.

„Prime Day” este unul dintre cele mai importante evenimente comerciale desfăşurate de gigantul american Amazon, conform Reuters. Evenimentul are loc de obicei  în luna iulie și are ca scop creșterea vânzărilor.

https://www.facebook.com/Amazon/posts/10158317036208124

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole