Grevă în transportul public din Grecia. Sindicatele cer mai mulți bani

Mai multe insule greceşti au fost tăiate de restul lumii şi locuitorii Atenei au rămas fără transport public în timp ce angajaţii de la stat în Grecia şi marinarii au declanşat joi o grevă, informează DPA.

Greva a însemnat că feriboturile nu au deservit multe insule, trenurile şi metroul din capitală nu au circulat, iar lecţiile şcolare au fost anulate, provocând perturbări grave ale vieţii de zi cu zi.

Personalul spitalelor administrate de stat a participat de asemenea pentru scurt timp la grevă, dar s-a întors la lucru după doar câteva minute din cauza pandemiei de coronavirus, a relatat radio-televiziunea de stat ERT.

Sindicatele cer mai mulţi bani şi angajarea mai multor funcţionari publici. Ele cer de asemenea mai mult personal disponibil în spitale din cauza pandemiei în curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...