Grevă spontană la mai multe centrale termoelectrice din Capitală, în ajun de Crăciun

Grevă spontană la cele mai importante centrale termoelectrice din Capitală, care ar putea să afecteze circa 1000 de blocuri, iar mii de bucureșteni ar urma să rămână fără apă caldă și căldură în ajun de Crăciun. Salariații au recurs la acest gest, deoarece sunt nemulţumiţi de condiţiile de muncă, dar și de nivelul salariilor.

Numărul celor afectați de grevă ar putea să fie cu mult mai mare, în realitate, dacă nu se ajunge la o soluție în acest caz, pentru că nu se mai livrează agent termic nici pe reţeaua principală, nici pe cea secundară.

Primii care au oprit lucrul, vineri dimineața, au fost angajaţii de la CET Progresul, după care au urmat cei de la CET Sud și Grozăveşti. Muncitorii solicită negocierea contractului de muncă, pornind de la nivelul salariilor (s-ar fi cerut o majorare de circa 20%, pentru condiții excepționale de muncă potrivit informațiilor din piață), condiţiile de muncă și până la programul de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...