Grindeanu a impus un medic veterinar, administrator la CFR SA

Una dintre cele mai mari societăți feroviare de stat de sub tutela Ministerului Transporturilor s-a trezit în bordul administrativ cu membru care n-a avut și nu are nicio legătură cu calea ferată.

Luna trecută, în Consiliul de Administrație de la Compania Națională de Căi Ferate ”CFR” SA este numit ca administrator provizoriu pentru patru luni, Ionel Sabin Emil Bociu.

Numirea acestuia este surprinzătoare pentru că acesta este medic veterinar și consilier județean PSD la Timiș. Dar, noul administrator de la CFR SA este și fostul primar, timp de 20 de ani, al localității Jebel, fiind un apropiat al ministrului PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Întâmplător sau nu, tot Sorin Grindeanu l-a impus în fruntea companiei CFR SA tot pe un apropiat al său din Timișoara, Ion Simu-Alexandru. Așadar, prin venirea lui Sorin Grindeanu la șefia Ministerului Transporturilor, apropiații săi din Timiș au trecut la butoanele CFR SA.   

2 COMENTARII

  1. Ce fel de pretenti aveti si cereti de la acest banatean prost ? Credeti ca prostul Grindeanu va poate fi de folos cu ceva ?
    Niciodata, munca lui este una proasta la fel de idioata si proasta ca si el, este o munca criminala de distrugere si criminala.
    Razboiul din Rusia in curand va ajunge si in Romania va fi cu o adevarat o mare cenusa umana si mizerie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...