Grindeanu aduce manageri corporatiști la TAROM

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că va aduce la TAROM manageri corporatiști, ca soluție pentru pierderile pe care compania le înregistrează de ani.

Orice ministru al Transporturilor dorește să salveze un brand național cum e TAROM. Dar ca să faci acest lucru, în acest moment, pot exista anumite măsuri – lucrurile stau prost din punct de vedere economic. Trebuie să iei anumite măsuri care câteodată nu sunt foarte populare.

O companie de acest tip ar trebui să fie undeva la 500-600 de angajați și 90% dintre ei să fie personal de bord. Noi suntem undeva la dublu”, a informat Grindeanu.

Ministrul a mai susțiut că până în momentul de față au fost găsite rezolvări doar „din interior”.

Voi încerca o soluție, în câteva zile lucrurile vor fi probabil clarificate, cu manageri în adevăratul sens al cuântului, corporatiști, care și-au făcut cariera nivel european”, a spus Grindeanu, precizând și că vor fi semnate contracte cu aceștia, care vor conține și obiective.

Principalul este salvarea TAROM. Dacă TAROM supraviețuiește cu 2000 de angajați, eu nu am nimic împotrivă, dar astăzi, pe tot ce ține de indicatori economici, lucrurile nu stau în picioare. Iar eu nu îmi doresc să închid TAROM și nu își dorește, cred, niciun Guvern. Trebuie să salvăm acest brand național, chiar dacă anumite măsuri nu vor fi foarte populare”, a mai menționat Grindeanu, potrivit Digi24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole