Grindeanu: Moțiunea de cenzură va trece iar cine nu se prezintă mâine sau votează invers înseamnă că nu mai este parte din echipa PSD

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a anunțat că social-democrații care nu vor vota moțiunea de cenzură sau cei care vor lipsi la votul moțiunii fără a avea un motiv „obiectiv” nu vor mai face parte din formațiune. Sorin Grindeanu este convins că Guvernul Orban va fi demis.

”PSD se bazează sută la sută pe voturile parlamentarilor PSD. Eu am convingerea că mâine această moţiune de cenzură va fi votată şi va trece”, a declarat Sorin Grindeanu, duminică, într-o conferinţă de presă.

Întrebat pe câte voturi ale parlamentarilor PSD mizează, liderul social-democrat a declarat că sunt luate în calcul voturile tuturor senatorilor şi deputaţilor PSD, în caz contrar, cei care nu vor vota vor fi dați afară din partid.

”Toţi. Cine nu se prezintă mâine sau votează invers, dacă nu există o cauză obiectivă, înseamnă că nu mai face parte din echipa PSD. Vreau să fiu cât se poate de clar din acest punct de vedere. (…) Cine din PSD mâine nu votează moţiunea de cenzură sau găseşte cauze nerealiste în a nu fi prezent înseamnă că nu face parte din echipa PSD” a declarat Grindeanu.

Moțiunea de cenzură este susținută de PSD, ALDE și Pro România. De asemenea, moțiunea va fi votată și de câțiva parlamentari ai minorităților naționale. PMP a anunțat deja că nu va participa la votul moțiunii, în timp ce parlamentarii UDMR vor decide luni, înainte de moțiune, cum vor vota. USR a anunțat că nu va participa la vot.

Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată luni, de la ora 14:00.

2 COMENTARII

  1. Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu gândește si ne vorbește ca pentru o clasa pregătitoare de copii . PSD nu se bazează sută la sută pe voturile parlamentarilor PSD si nici pe alianța. ( Minciuna si Ipocrizia este prezenta in ale lor capete )

  2. Catelul,lui Dragnea , Grindeanu se da mare dulau .Urcat in fotoliu pe pile de familie ,minciuna si santaj proclama sus si tare libertate,democratie si adevar.Practic demonstreaza ca Legea pentru el nu are valoare,.Ameninta si santajeaza membri psd pentru ca asta este platforma lor politica.Fara zaharel si bici nu ii poate conduce si struni pe membrii psd!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...