Grindeanu: Intrăm în linie dreaptă cu selecţia echipelor manageriale profesioniste ce vor conduce companiile coordonate de Ministerul Transporturilor

Selecţia echipelor manageriale profesioniste care vor conduce companiile coordonate de Ministerul Transporturilor intră în linie dreaptă şi am dat ordin ca în 30 de zile membrii Consiliilor de Administraţie să-şi depună toate documentele necesare pentru cinci companii, a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

“Intrăm în linie dreaptă cu selecţia echipelor manageriale profesioniste care vor conduce Companiile coordonate de Ministerul Transporturilor! Este momentul ca aceste instituţii să îşi crească eficienţa. Dezvoltarea economiei româneşti depinde inclusiv de performanţele lor”, a scris ministrul, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că a dat Ordin ca membrii Consiliilor de Administraţie din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Compania Naţională de Investiţii Rutiere, Metrorex, CFR Infrastructură şi CFR Călători să-şi depună documentele necesare în termen de 30 de zile, fiind bornă în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă să fie selectaţi toţi membrii CA până la finele anului.

“Am dat ordin să intre în cele 30 de zile în care membrii Consiliilor de Administraţie trebuie să-şi depună toate documentele necesare pentru cinci companii: CNAIR, CNIR, Metrorex, CFR Infrastructură şi CFR Călători. Sunt primele cinci companii care au bornă în PNRR şi e bornă până la sfârşitul anului să selectăm toţi membrii Consiliilor de Administraţie. Şi nu mă opresc la cele cinci. În afară de aceste cinci este stabilit calendar pentru toate companii aflate în coordonarea Ministerului Transporturilor, inclusiv pentru Portul Constanţa”, a spus ministrul, într-o postare pe reţeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...