Grupul de distribuție IT Veracomp va fi preluat de Exclusive Networks

Grupul de distribuție IT Veracomp, cu sediul în Polonia și prezent în România din 2007, a semnat un acord prin care toate companiile din grupul său vor fi vândute către Exclusive Networks.

Tranzacția este supusă mai multor condiții, inclusiv aprobări și reglementări, și este de așteptat să se finalizeze în cel de- al patrulea trimestru al anului 2020. Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică.

Grupul Veracomp este este distribuitor de echipamente de rețele și managementul infrastructurii IT, securitate IT, infrastructură de telecomunicații, stocare și servere, sisteme audio-video și de semnătură digitală, imagistică medicală, sisteme de management al documentelor, produse pentru utilizatori casnici/SOHO, soluții industriale și IoT. Grupul Veracomp are prezență directă în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Croația, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Bulgaria și desfășoară activități de distribuție în 19 țări din Europa Centrală și de Est.

Exclusive Networks este prezentă în peste 100 de țări și are 50 de sucursale pe cinci continente, înregistrând o creștere dinamică a veniturilor în toate regiunile. În 2019, valoarea obținută din vânzarea de soluții din portofoliul Exclusive Networks s-a ridicat la 2,4 miliarde euro, în creștere cu 17% față de anul precedent.

Dezvoltarea operațiunilor în EMEA

Cu o prezență directă în 10 țări din Europa Centrală și de Est (CEE), deservind și alte țări vecine, Veracomp va permite distribuitorului global Exclusive Networks să își dezvolte semnificativ operațiunile chiar în centrul operațiunilor sale din EMEA. Distribuitorul global are deja 50 de sucursale în întreaga lume și își oferă serviciile în peste 100 de țări.

„Povestea Exclusive Networks a început mai demult în Europa. După ce ne-am extins la nivel global în EMEA, APAC și America de Nord, acum este momentul să ne concentrăm pe Europa Centrală și de Est, idee care a fost întotdeauna prezentă în planurile noastre de creștere”, a declarat Olivier Breittmayer, CEO, Exclusive Networks.

„Acesta este un enorm pas înainte pentru Veracomp și pentru toți cei aflați în relație de business cu noi”, a spus Adam Rudowski, CEO, Veracomp. „Colaborarea cu Exclusive Networks demonstrează că abordarea noastră a funcționat și ne permite să contribuim cu expertiza noastră la o misiune cu adevărat globală, continuând în același timp să aducem un plus de valoare la nivelul rețelei de distribuție.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole