Grupul Iulius a început construcția celui de-al doilea Family Market, amplasat în cartierul Bucium din Iași

Grupul Iulius continuă investițiile în conceptelor de retail Family Market destinate comunităților în expansiune, din județul Iași. De curând a început și construcția celui de-al doilea proiect, din cartierul Bucium al orașului Iași. Concomitent avansează și proiectul din Miroslava, cele două proiecte însumând o investiție de peste 17 milioane de euro, care se va realiza prin intermediul unei finanțări bancare acordată de CEC Bank.

Family Market Bucium se construiește în zona Hotelului Bellaria și va include un supermarket și peste 25 de retaileri, într-un procent majoritar fiind producători și antreprenori autohtoni, ca parte a strategiei de a oferi oportunități și promovare businessurilor locale.

„Family Market este conceptul de retail de proximitate unde găsești toate serviciile de care ai nevoie. Cele două proiecte care se construiesc în județul Iași (comuna Miroslava și cartierul Bucium) vor fi finalizate în primul trimestru din 2022 și sunt răspunsul Iulius la o cerere concretă pentru servicii în zonele rezidențiale cu un ritm accelerat de creștere”, a spus Radu Pârlea, Manager Family Market.

În același timp, înaintează lucrările pentru Family Market Miroslava, proiect realizat în parteneriat cu primăria din localitate. Investiția va integra tot un supermarket și un mix personalizat de produse și servicii. Tot aici, se va amenaja un parc, singurul din comună, cu arbori maturi și arbuști, gazon, plante decorative, alei pietonale, fântână arteziană și o lucrare de artă stabilită în urma unui concurs dedicat comunității artistice locale. În plus, vor fi realizate 137 locuri de parcare, dar și lucrări de modernizare a infrastructurii, prin lărgirea străzii adiacente și reamenajarea stației de transport în comun din zonă.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole