Guns N’ Roses a lansat un nou single. Se numește ”Absurd” (VIDEO)

Formaţia rock americană Guns N’ Roses a lansat vineri o nouă melodie, intitulată ”Absurd”, prima înregistrare de studio după reformarea trupei.

Potrivit loudersound.com, lansarea acestui single vine la câteva zile după ce membrii trupei Guns N’ Roses au interpretat piesa – compusă iniţial cu titlul ”Silkworms” pentru albumul ‘‘Chinese Democracy” din 2008 – în timpul concertului de la Fenway Park din Boston, al doilea spectacol din cadrul turneului ‘‘We’re F’N Back!”. De asemenea, piesa a fost interpretată şi joi seară, pe stadionul MetLife din East Rutherford, New Jersey.

Silkworms” a fost scrisă iniţial în timpul sesiunilor de înregistrate pentru ”Chinese Democracy” de muzicienii Chris Pitman şi Dizzy Reed.

Cea mai recentă versiune a piesei este produsă de Axl Rose, solistul Guns N’ Roses. Pe aceasta nu mai figurează multe dintre elementele industriale prezente în versiunea inţială, riffurile chitaristului Slash şi interpretarea vocală furibundă a lui Axl Rose sugerând că stilul abordat de Guns N ‘Roses în 2021 are probabil mai multe în comun cu cel original în comparaţie cu discul ”Chinese Democracy”.

Guns N’ Roses a fost inclusă în ”Rock and Roll Hall of Fame”

Trupa Guns N’ Roses a fost formată în Los Angeles, în 1985, de Axl Rose, Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan şi Steven Adler, iar cele şase discuri de studio pe care le-a lansat s-au bucurat de un mare succes, cu vânzări de peste 100 de milioane de exemplare la nivel mondial.

Formula de aur a Guns N’ Roses s-a destrămat treptat, din cauza neînţelegerilor dintre membrii ei, astfel încât pe ultimul album de studio, ”Chinese Democracy” (2008), Axl Rose a rămas singurul dintre fondatori. Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se numără ”November Rain”, ”Don’t Cry”, ”Sweet Child O’Mine”, ”Patience”, ”Paradise City”, ”Welcome to the Jungle” şi ”Civil War”.

Guns N’ Roses a fost inclusă în ”Rock and Roll Hall of Fame” în 2012. 

Urmăriți video aici: https://www.facebook.com/gunsnroses/videos/419545902725780/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...