Guvernul a stabilit data la care se vor redeschide restaurantele

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat, joi seară, Hotărârea de Guvern care presupune redeschiderea restaurantelor și a cafenelelor în interior de la 1 septembrie.

Prin această Hotărâre de Guvern crește și numărul de persoane ce pot participa la evenimente private. La astfel de evenimente care au loc în spații închise vor putea participa 50 de persoane, în timp ce la evenimentele private ținute în spații deschise vor putea participa 100 de persoane.

”Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 27 august 2020, Hotărârea numărul 43.

Cele mai importante prevederi ale acestei Hotărâri sunt:

– redeschiderea începând cu data de 1 septembrie 2020 a restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, inclusiv în cazul unităților de cazare, în județele unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori;

– limitarea la nivel național a programului de funcționare a teraselor între orele 06.00-24.00;

– creșterea numărului de persoane care pot participa la evenimente private la 50 în spațiu închis, respectiv 100 în spațiu deschis;

– actualizarea listei țărilor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat.

Atașate prezentei informări aveți Hotărârea CNSU numărul 43 și lista actualizată a țărilor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat”, se arată în comunicatul transmis de CNSU.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole