Guvernul adoptă Strategia militară a României

Guvernul adoptă marți Strategia militară a României, dar și alte documente importante privind reforma la Casa Națională de Asigurări de Sănătate și construirea de șosele noi.

În ceea ce privește strategia militară, ea se referă la următorii patru ani și visează modernizarea capacităților tehnice ale Armatei și noi legi.Pe de altă parte, Strategia, care nu este publică, a fost realizată „luând în considerare riscurile și amenințările de natură militară la adresa României, misiunile Armatei și obiectivele militare naționale prevăzute în Carta albă a apărării”, au precizat pentru Europa FM surse din cadrul MApN.

O capacitate reală de descurajare

Armata urmărește să-și creeze o capacitate reală de descurajare, integrată în structurile Alianței Nord-Atlantice și ale Uniunii Europene. Tot în ședința de Guvern de marți, Executivul ar putea desemna Serviciul de Telecomunicații Speciale,  furnizor de servicii de telecomunicaţii necesare sistemului informatic unic integrat al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

De asemenea, Guvernul are pe agendă aprobarea unor exproprieri pentru construirea  autostrăzii Bucureşti-Braşov, tronsonul Bucureşti-Ploiești, pe teritoriul localității Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...