Guvernul României: Certificatul digital UE privind COVID este valabil doar până la 30 iunie 2022

Pe site-ul Guvernului României sunt o mulțime de date privind campania de vaccinare împotriva coronavirusului dar și o informație bombă despre certificatul digital UE privind COVID.

”La 1 iulie 2021 a intrat în vigoare Regulamentul referitor la certificatul digital al UE privind COVID. De acum, statele membre vor putea emite și verifica certificate digitale privind COVID pentru cetățenii și rezidenții UE, pe tot teritoriul acesteia”, se precizează pe site-ul Guvernului României (https://vaccinare-covid.gov.ro/certificat-verde-electronic/).

De asemenea, se mai menționează că ”crtificatul digital UE privind COVID facilitează călătoriile în spațiul european fără restricții epidemiologice și fără a fi îngrădită libertatea de mișcare”.

Însă, unul din răspunsurile la întrebările frecvente despre certificatul digital este de a dreptul incredibil. ”Care este valabilitatea certificatului?”. Răspunsul la această întebarea este ”certificatele de vaccinare: până la data de 30 iunie 2022”.

Astfel, Guvernul României ne anunță că certificatul digital UE privind COVID 19 este valabil doar până la 30 iunie 2022 și, ca atare, de la 1 iulie 2022 adio restricții COVID 19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole