Hală în flăcări la Mogoșoaia: 8 autospeciale intervin

Publicat: 02 mai 2024, 20:37, de Vlad Stefan Orjan, în Ultimă oră , ? cititori
Hală în flăcări la Mogoșoaia: 8 autospeciale intervin

Echipele de intervenție sunt mobilizate pentru a stinge un incendiu care a izbucnit într-o hală de depozitare, situată pe strada Poieni din localitatea Mogoșoaia. Potrivit informațiilor primite, incendiul afectează o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, dar nu există pericol de extindere.

La fața locului au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și un echipaj SABIF, care intervin pentru limitarea răspândirii focului și stingerea acestuia.

Incendiul se manifestă într-un atelier auto, iar în interior se află materiale plastice și vopseluri. Pentru a asigura o rezervă adecvată de apă, dispozitivul a fost suplimentat cu încă 6 autospeciale de stingere de capacitate mare (cisterne).

La acest moment, focul este localizat și nu mai arde cu flacără deschisă. În ciuda măsurilor rapide de intervenție, două persoane au fost asistate de echipajul de prim ajutor din cauza unui atac de panică, iar una dintre ele a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare.

Misiunea de stingere a incendiului este în desfășurare, iar autoritățile revin cu actualizări în funcție de evoluția situației.