Halucinant: Pista de atletism dreptunghiulară din Blaj. Ce spune primarul pe Facebook

Primarul orașului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a scris pe Facebook că a finalizat modernizarea unui stadion. Acest stadion are și o pistă de atletism…

Stadionul CIL, complet reamenajat, dotat cu pistă de alergare modernă, gazon nou şi instalaţie subterană de irigare! O investiţie în valoare de 260.000 de euro!”, a anunţat primarul Gheorghe Valentin Rotar pe Facebook. Doar că pista de atletism, așa cum se vede în pozele publicate chiar de primar pe Facebook, este dreptunghiulară. Aceasta a costat 120.000 de euro, iar lumea a început să facă diverse comentarii ironice. 

 „Aşa ne-a permis terenul”

Cineva a întrebat dacă sunt conforme arcele de cerc ale pistei, iar primarul a răspuns simplu că ”nu sunt”.  „Aşa ne-a permis terenul. Terenul şi pista sunt pentru amatori, avem un alt stadion care este în reabilitare (pe CNI) care îndeplineşte toate condițiile pentru fotbal şi atletism”, a scris primarul din Blaj. „Pistă dreptunghiulară pe care nu se pot desfășura evenimente sportive. Bătaie de joc! Bravo domnule primar! Poate pe următoarea o faceţi triunghiulară ca să fie la mişto”, a scris altcineva.

Asemănări și la Satu Mare

Și la Satu-Mare a fost inaugurant recent complexul sportiv Dinamo, o investiție de trei milioane de lei. Este un proiect realizat cu fonduri de la bugetul municipiului Satu Mare și în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, scrie portalsm.ro. Proiectul a presupus – printre altele – și amenajarea unei piste de atletism din material tartan, a unei  gropi cu nisip pentru săritura în lungime. Doar că pista de atletism este, ca și la Blaj, dreptunghiulară, iar groapa de nisip pentru săritura în lungime se oprește într-un zid!

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole