Haos în farmaciile din țară

Deși, avem cam șase, chiar opt, farmacii pe suta de metri – mă refer la marile orașe – deci, ofertă serioasă la medicamente, nu trebuie să aștepți la o singură farmacie ca să cumperi ce ai nevoie, e, de câteva zile, aglomerație mare în aceste unități.

Nu știu dacă lumea e mai bolnavă, dacă face stoc la ceva anume, de exemplu la iodura de potasiu. Măști sigur nu mai caută și nu mai cumpără, că am încheiat cu starea de alertă și cu pandemia.

Adică, dânsele au fost abolite și mazilite de către conducerea statului și am scăpat de ele. Cert e că farmacistele sau asistentele de farmacie care stau la case se mișcă foarte greu. Și asta, după cum explică, dacă întrebi de ce durează așa de mult cu un client, pentru că s-au scumpit toate medicamentele. Unele și de trei ori. Și nu mai corespund prețurile pe care le aveau în calculatoare cu cele de acum, mărite, cum am zis.

Așa că, dacă avem nevoie de ceva de la vreo farmacie, trebuie, nu doar să luăm mai mulți bani la noi, ci și să ne înarmăm cu răbdare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...