Haosul, jaful și batjocura de la Aeroportul Otopeni poartă un singur nume: Bogdan Mîndrescu

Publicat: 03 iul. 2024, 07:06, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Exclusiv
Haosul, jaful și batjocura de la Aeroportul Otopeni poartă un singur nume: Bogdan Mîndrescu

Prin nefuncționarea aerului condiționat timp de o săptămână și transformarea Aeroportului Otopeni într-o saună uriașă a ieșit în evidență, încă o dată, haosul și batjocura instaurate aici de mult timp de către sforarul șef al Ministerului Transporturilor, secretarul de stat Bogdan Mîndrescu.

PUTEREA a semnalat de mai multe ori că Aeroportul Otopeni a ajuns feuda sforarului șef de la Ministerul Transporturilor, secretarul de stat Bogdan Mîndrescu.

Citește și: INCREDIBIL. Aeroportul Otopeni a ajuns feuda vătafului Bogdan Mîndrescu

Iar sforarul șef Bogdan Mîndrescu, care răspunde de domeniul aerian, inclusiv de Compania Națională Aeroporturi Otopeni (CNAB), l-a impus la conducerea acestei companii pe Gabriel Bulgaru, un inginer de căi ferate, drumuri și poduri.

Directorul general Gabriel Bulgaru, marioneta sforarului șef Bogdan Mîndrescu

Faptul că Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a amendat Aeroportul Otopeni cu 10.000 de lei este doar o frecție la un picior de lemn, față de jaful și haosul care domnesc aici de ani buni. Dar, nu trebuie omis faptul că actualul director general Gabriel Bulgaru s-a ocupat, anul trecut, în calitatea sa de atunci de director tehnic, de atribuirea unui contract, pentru o durată de cinci ani, de „Servicii de operare, întreținere preventivă, predictivă și corectivă cu asigurarea garanției totale și reparații accidentale pentru sistemele de încălzire și preparare aer condiționat ale achizitorului, din locația Aeroportul Internațional Henri Coandă”.

Deocamdată, nici conducerea aeroportului și nici cea a Ministerului Transporturilor n-au precizat care a fost valoarea acestui contract și ce firmă prestează aceste servicii. Dar, un lucru e cert: și acest contract este un aranjament al sforarului Bogdan Mîndrescu, regizat prin intermediul omului său, Gabriel Bulgaru. Acum, din păcate, haosul de la bagaje, batjocura la adresa pasagerilor și transformarea Aeroportului Otopeni într-o saună uriașă au ajuns și în presa internațională.

Întrebări încă fără răspuns

Oare ce trebuie să se mai întâmple la Aeroportul Otopeni pentru ca premierul Marcel Ciolacu să-l demită pe Bogdan Mîndrescu, știut fiind că acesta a regizat o mulțime de tunuri aflate în vizorul DNA? De ce îl ține în brațe ministrul Sorin Grindeanu pe Bogdan Mîndrescu? Nu cumva Mîndrescu îl are la mână cu ceva pe Grindeanu? Oare haosul și batjocura de acum să aibă vreo legătură cu faptul că în Consiliul de Administrație de la CNAB sunt doar doi membri din șapte? Sunt doar câteva întrebări la care ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ar trebui să răspundă public, mai ales acum, după haosul și batjocura de la Aeroportul Otopeni.