Harghita: Amenzi de peste 80.000 de lei aplicate de polițiști într-o singură zi

Poliţişti harghiteni au aplicat, sâmbătă, amenzi în valoare totală de 83.000 de lei, în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul evaziunii fiscale şi turismului şi pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice în perioada sezonului estival.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Maria Plumbu, la acţiune au luat parte poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, împreună specialişti din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Harghita.

Activităţile s-au desfăşurat în municipiile Miercurea-Ciuc, Gheorgheni şi Topliţa, precum şi în localităţile Ciucsângiorgiu şi Sânmartin.

În urma celor 30 de controale efectuate, au fost aplicate 33 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 83.100 de lei, pentru nerespectarea mai multor legi şi au fost confiscaţi 2.389 de lei, reprezentând sume nejustificate, precizează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...