Harrison Ford s-a accidentat. I-a fost impusă pauza temporară de la filmări

Harrison Ford, care va împlini în curând 79 de ani, s-a accidentat la umăr în timpul unei scene de acţiune din viitorul film de aventuri din seria ”Indiana Jones” şi este nevoit să ia o pauză temporară de la filmări, după cum a anunţat Disney.

‘În timpul repetiţiilor la o scenă de luptă, Harrison Ford s-a rănit la umăr. Producţia va continua pe parcursul evaluării tratamentului adecvat, iar calendarul filmărilor va fi reconfigurat, dacă va fi necesar, în următoarele săptămâni”, a declarat un purtător de cuvânt al Disney, citat într-un comunicat. Potruivit AFP, nu au fost furnizate alte detalii privind circumstanţele în care s-a produs accidentul sau gravitatea rănii suferite de actor.

A mai fost accidentat

Producţia celui de-al cincilea şi totodată ultimului episod din aventurile arheologului Indiana Jones, interpretat de Harrison Ford, a început luna trecută în Marea Britanie, sub conducerea regizorului James Mangold (”Le Mans 66”). Filmul urmează să fie lansat pe 29 iulie 2022. Harrison Ford a mai fost rănit în 2014, la Londra, în timpul turnării ”Star Wars: The Force Awakens”. Actorul şi-a rupt piciorul după ce a fost lovit de o uşă metalică hidraulică a navei spaţiale ”Millenium Falcon”, pilotată de Han Solo, personajul său din saga ştiinţifico-fantastică.

Producţia celei de-a cincea părţi din seria ”Indiana Jones”, anunţată în 2016, a acumulat întârzieri, iar revenirea lui Harrison Ford în rolul principal a fost confirmată în decembrie 2020 de Disney, de care aparţine Lucasfilm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cum poți împiedica urmărirea telefonului mobil

Preocupările legate de confidențialitate și securitate devin o prioritate. Pe piața online și nu numai, există multe capcane în care poți pica dacă nu...

Biblioteca din Sulina a pierdut banii europeni pentru restaurare

În vremea când timpul părea să își fi pierdut sensul, o bijuterie tăcută răzbătea printre dărâmăturile uitate în orașul Sulina. Acolo, ascunsă într-un colț...