Hello Holidays a introdus două circuite noi Cappadocia – Antalya și Coasta Lycia – Antalya și mizează pe succesul vaccinării anti COVID-19

Publicat: 10 feb. 2021, 07:01, de Răzvan Zamfir, în Travel , ? cititori
Hello Holidays a introdus două circuite noi Cappadocia – Antalya și Coasta Lycia – Antalya și mizează pe succesul vaccinării anti COVID-19

Agenția de turism Hello Holidays a păstrat în 2021 prețurile din 2019 și derulează periodic campanii de reduceri cu până la 50% pentru transport, taxe de aeroport, cazare sau oferă același preț întreg sezonul pentru cazarea la un anumit hotel. Potrivit Denisei Oprea, director de marketing Hello Holidays, pentru luna februarie, cele mai cerute au fost programele de schi în Uludag (Turcia), Dragobete în Bucovina și circuite cu avionul Cappadocia – Antalya și Coasta Lycia – Antalya. Oprea mizează și ea pe succesul vaccinării, care ar elibera turismul.

„Uludag, de exemplu, este o destinație nouă de schi pentru români. Programul propus de noi este o vacanță de cinci zile cu autocarul, care costă de la 176 de euro/persoană, cu trei zile de schi în Uludag și o croazieră, la cerere, pe Bosfor, la întoarcere. Dragobete în Bucovina este un program de circuit pentru vizitarea de mănăstiri și cetăți, de cinci zile, cu autocarul, care costă de la 610 lei/persoană”, spune Denisa Oprea..

Agenția a introdus și două noi programe de circuit în ofertă anul acesta, Cappadocia – Antalya și Coasta Lycia – Antalya, care se realizează pe cursă charter de la București și Suceava.

„Sunt vacanțe complexe, care îi introduc pe turiști în atmosfera Turciei autentice și a celor mai vizitate obiective turistice, le arată istoria și cultura care definesc țara. Au fost lansate la sfârșitul anului trecut, au avut diferite reduceri în ultimele săptămâni în cadrul unor campanii pe care le-am desfășurat, prețul lor pornind de la 79 de euro/persoană. Turiștii merg în Konya – patria dervișilor rotitoti, văd așezări săpate în stâncă și orașe subterane din Goreme, biserica Sfântului Nicolae, orașul antic Efes, Castelul de bumbac Pamukkale, pot merge în croazieră în Delta Dalyan, se pot plimbare cu balonul sau pot face jeep safari în Cappadocia, la cerere. Ambele se încheie cu relaxare în însorita Antalya”. explică Oprea.

Cerere pentru Dubai, Egipt și România

În cazul altor programe de tip circuit ale Hello Holidays, cele mai multe cereri sunt pentru Dubai, Egipt și România, iar pentru vacanța de vară, cele mai multe rezervări s-au făcut până acum pentru Turcia (Bodrum, Kusadasi, Marmaris, Antalya), Bulgaria, Grecia și România.

Cum agențiile de turism sunt acum în perioada de Earl y Booking, aceasta are mai multe praguri de reduceri până la sfârșitul lunii mai. Diferit față de alți ani sunt condiții de plată flexibile și adaptate la situația de acum, ținând cont și de nevoile turiștilor.

De altfe, agenția rulează toată luna februarie o campanie care pune accent pe termene de plată mai accesibile pentru rezervări noi dintre programele noastre: avans de 10%, o tranșă de până la 20% pînă la sfârșitul lunii martie și restul cu o lună înainte de plecare.

În situația în care măsurile luate de către autorități impun restricții de călătorie care îngreunează sau fac imposibilă executarea pachetului de servicii de călătorie, turistul va beneficia de rambursarea integrala a avansului achitat, ca urmare a uneia dintre următoarele situații:

  • Dacă țara de destinație se află pe lista galbena la momentul plecării;
  • Dacă sunt impuse măsuri de carantinare la sosirea în țara de destinație;
  • Dacă orașul de domiciliu al turistului se află în carantină la data plecării.

Potrivit Denisei Oprea, 2021 e, în primul rând un an mai flexibil din punct de vedere al plăților, inclusiv hotelierii au păstrat pragurile de reducere și oferă conditii de plata mai flexibile.

Vânzări în perioada Early Booking

„Se fac rezervări, în mod constant, încă din octombrie 2020, când am lansat o parte dintre programele pentru 2021. Anul a debutat cu mai multe rezervări pentru vacanțe de vară și toamnă în Grecia, Turcia, Bulgaria, România. Faptul că se fac rezervări din timp pentru o vacanță care va fi peste mai multe luni ne arată că oamenii sunt optimiști și că vor să călătorească. Sunt încrezători că până la vara se vor îmbunătăți lucrurile. Campania de vaccinare aflată în desfășurare îi menține optimiști. Sunt rezervări venite și de la cei care au vouchere pentru vacanțe neefectuate anul trecut și le valorifică acum, dar și cu banii jos, majoritatea vrând să profite de reducerile din perioada de Early Booking. Și noi suntem optimiști că vaccinarea o să ajute la normalizarea situației și că turiștii vor putea călători cu mai multă încredere și în siguranță. Noi am început anul bine și suntem optimiști că va fi mai bun în comparație cu 2020”, conchide Denisa Oprea.