Hertz închiriază la Uber 50.000 de mașini Tesla

Uber a semnat un acord cu compania de închirieri auto, Hertz, pentru 50.000 de mașini Tesla. Luna aceasta, Hertz a cumpărat o sută de mii de Tesla, motiv care a ridicat fabulos de mult acțiunile producătorului de autoturisme electrice.

Mașinile electrice Tesla vor fi introduse pe piața din Statele Unite ale Americii începând cu 1 noiembrie, informează Bloomberg. Până în anul 2023, Hertz va trebui să furnizeze către Uber 50.000 de autoturisme electrice Tesla.

Acţiunile Tesla s-au apreciat luna aceasta cu aproape 13% în urma veştilor oferite de Hertz, care are operațiuni și în țara noastră, că va cumpăra o sută de mii de mașini electerice Tesla Model 3. Astfel, Tesla a devenit primul producător auto din lume care atinge o valoare de piaţă de o mie de miliarde de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...