Hollywood-ul dă startul Globurilor de Aur! Cine sunt favoriții?

Publicat: 07 ian. 2024, 22:57, de Oana Dințică, în Internațional , ? cititori
Hollywood-ul dă startul Globurilor de Aur! Cine sunt favoriții?

Cea de-a 81-a ediție a Globurilor de Aur se pregătește să își aleagă câștigătorii. Filmul „Barbie”, cu nouă nominalizări, se află în capul listei. În schimb, „Oppenheimer” ocupă locul doi, cu opt nominalizări.  

Hollywood-ul se pregătește pentru Globurile de Aur, iar printre filmele nomalizate se numără „Killers of the Flower Moon”, „Poor Things” și „Past Lives”. Chiar și așa, „Barbie” conduce detașat lista nominalizărilor, depășind cu mult „Oppenheimer”. Regizat de Greta Gerwing, „Barbie” concurează pentru cea mai bună comedie sau muzical, în timp ce „Oppenheimer” speră să câștige premiul cel mare pentru cea mai bună dramă. 

Nominalizări Globurile de Aur 2024: 

Barbie- 9 

Oppenheimer- 8 

Killers of the Flower Moon- 7 

Poor Things- 7 

Past Lives- 5 

May December- 4 

În ceea ce privește actrițele printre cele mai nominalizate se numără Emma Stone care a jucat în filmul „Poor Things”, în cursa pentru premii, la rândul său. Pe listă actorilor candidați la Globurile de Aur se mai numără și Leonardo DiCaprio, pentru cel mai bun actor de dramă.  

Cine va prezenta Globurile de Aur 2024? 

Jo Koy, comediantul american, va fi gazda marelui eveniment, acesta fiind și primul său rol de acest fel. De origine filipineză, artistul a participat în mai multe spectacole de stand-up pe Comedy Central și Netflix. Comediantul s-a arătat încântat să prezinte Globurile de Aur. 

„Sunt atât de încântat să fiu gazdă. Acesta este momentul în care îmi pot face familia mândră”, a transmis Jo Koy. 

Unde se transmit Globurile de Aur 2024? 

Globurile de Aur vor fi difuzate pe rețeaua CBS din Statele Unite și vor putea fi urmărite de întreagă lume pe Paramount+. 

Marele eveniment, la care vor fi prezentate sute de vedete, va începe la 01:00 GMT. Va fi transmis în direct de la cunoscutul Beverly Hilton din Beverly Hills, California.