Horaţiu Mălăele s-a infectat cu noul COVID-19 și și-a amânat spectacolele

Un nou caz de coronavirus zguduie lumea artiștilor români. Horaţiu Mălăele a fost depistat pozitiv la testul COVID-19.

Acesta a povestit, unor prieteni, că urma să plece peste câteva zile la Iaşi, la Gala Serilor Filmului Românesc. Desigur, deplasarea nu va mai avea loc.

Se pare că actorul să fie omagiat, în cadrul evenimentului, alături de alţi prieteni din lumea filmului.

Deşi a fost unul dintre susţinătorii campaniei de informare cu privire la riscurile pandemiei de coronavirus, iată că boala l-a afectat şi pe el.

Actorul a făcut parte, în urmă cu câteva luni, din marile personalităţi din România care au apărut ţinând în mâini foi cu mesajul “#stai acasă”, alături de Gică Popescu, Ilie Năstase, Gheorghe Hagi sau Smiley.

Actor, regizor şi caricaturist român, Horaţiu Mălăele s-a născut în satul Tahomir din Târgu-Jiu. A venit în Bucureşti pentru a-şi urma visul de a deveni actor, iar primul rol l-a avut, în 1974, în spectacolul “Pălăria florentină”, unde l-a interpretat pe Fabinard. Au urmat apoi roluri în filme, alte spectacole de teatru iar în 2008 semna scenariul pentru “Nunta mută”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...